ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ MST ΤΑΣΤΣΙΑΝ ΑΒΕΕ

ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ!

Πλεονεκτήματα σε κάθε βήμα της διαδικασίας

#1 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Δημιουργούμε συσκευασίες σε συνεργασία με εσάς.

Ο σχεδιασμός γίνεται εξ’ αρχής σε συνεργασία με εσάς και συνεχή αλληλεπίδραση ώστε να καταλήξουμε στο ιδανικό αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατόν.

#2 ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Κατασκευή καλουπιών εντός των εγκαταστάσεων.

 Κατέχουμε την γνώση και την εμπειρία για να κατασκευάσουμε εντός των εγκαταστάσεών μας τα υψηλής ποιότητας & ακρίβειας καλούπια που χρειάζονται για την παραγωγή των προϊόντων σας πετυχαίνοντας έτσι το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

#3 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Άμεση παραγωγή, υψηλή ποιότητα

Επενδύοντας στην αγορά επαρκών ποσοτήτων πρώτης ύλης εξασφαλίζουμε την διαθεσιμότητά της σχεδόν σε κάθε ζήτηση, άμεσα & χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Νέα

Νέα Ιστοσελίδα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η νέα μας ιστοσελίδα σε συνεργασία με την Afternet είναι πλέον online και περιμένει εσάς να την εξερευνήσετε! Οποιαδήποτε πρόταση ή αναφορά για λάθη είναι φυσικά ευπρόσδεκτη.
Περισσότερα
Σύνοψη της συμμετοχής μας στην Interpack 2017

Σύνοψη της συμμετοχής μας στην Interpack 2017

Η εταιρία ΤΑΣΤΣΙΑΝ ΑΒΕΕ συμμετείχε στην διεθνή έκθεση συσκευασίας Interpack στο εκθεσιακό κέντρο του Düsseldorf, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη και πλέον καταξιωμένη έκθεση στον χώρο της συσκευασίας και διήρκεσε από τις 04 Μαΐου ως και τις 10 Μαΐου. Όπως και στην προηγούμενη έκθεση το 2014, το ενδιαφέρον απο το εξωτερικό παρέμεινε έντονο και υπήρξαν νέες επαφές και συναντήσεις με πιθανούς πελάτες. Πιο συγκεκριμένα η ευελιξία μας, σε γρήγορη...
Περισσότερα

Νέες εγκαταστάσεις

Η εταιρία MST ΤΑΣΤΣΙΑΝ ΑΒΕΕ με χαρά σας ενημερώνει ότι ολοκλήρωσε την μεταφορά του εξοπλισμού της στον νέο ιδιόκτητο χώρο στην Μεταμόρφωση Αττικής. Τελειώνει έτσι με επιτυχία, μια διετής περίοδος έρευνας για την καλύτερη, αποδοτικότερη και οικονομικότερη λύση στο θέμα της μεταστέγασης της εταιρίας. Ο νέος χώρος με κεντρικές εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 6.000τ.μ όχι μόνο καλύπτει τις σημερινές ανάγκες μας, αλλά δημιουργεί και τις...
Περισσότερα
Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.