ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ MST ΤΑΣΤΣΙΑΝ ΑΒΕΕ

ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ!

Πλεονεκτήματα σε κάθε βήμα της διαδικασίας

#1 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Δημιουργούμε συσκευασίες σε συνεργασία με εσάς.

Ο σχεδιασμός γίνεται εξ’ αρχής σε συνεργασία με εσάς και συνεχή αλληλεπίδραση ώστε να καταλήξουμε στο ιδανικό αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατόν.

#2 ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Κατασκευή καλουπιών εντός των εγκαταστάσεων.

 Κατέχουμε την γνώση και την εμπειρία για να κατασκευάσουμε εντός των εγκαταστάσεών μας τα υψηλής ποιότητας & ακρίβειας καλούπια που χρειάζονται για την παραγωγή των προϊόντων σας πετυχαίνοντας έτσι το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

#3 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Άμεση παραγωγή, υψηλή ποιότητα

Επενδύοντας στην αγορά επαρκών ποσοτήτων πρώτης ύλης εξασφαλίζουμε την διαθεσιμότητά της σχεδόν σε κάθε ζήτηση, άμεσα & χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Νέα

Interpack '23: Σύνοψη

Interpack '23: Σύνοψη

Η Interpack '23 έφτασε στο τέλος της και χαιρόμαστε που μπορέσαμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας προσωπικά και να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας, καθώς και να σας παρουσιάσουμε τις τελευταίες μας καινοτομίες στον τομέα της συσκευασίας. Επόμενο ραντεβού: 7 -13 Μαίου 2026!
Περισσότερα
Interpack '23 - Συμμετέχουμε!

Interpack '23 - Συμμετέχουμε!

Η διεθνής έκθεση συσκευασίας Interpack επιστρέφει έπειτα απο 6 χρόνια αναβολών λόγω πανδημίας, και ετοιμαζόμαστε να είμαστε και εμείς μέρος της για μια ακόμη φορά! Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε απο κοντά, στο περίπτερο E35, στην αίθουσα 9! Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε ραντεβού.
Περισσότερα
17η Διεθνής Έκθεση Συσκευασίας - Syskevasia '22 - Συμμετέχουμε

17η Διεθνής Έκθεση Συσκευασίας - Syskevasia '22...

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή μας στην 17η Διεθνής Έκθεση Συσκευασίας Syskevasia '22 ή οποία θα λάβει μέρος στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo στα Σπάτα Αττικής. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε απο κοντά καθώς και να σας παρουσιάσουμε τις τελευταίες καινοτομίες μας, στο περίπτερο C20-D19. Οδηγίες πρόσβασης:https://syskevasia-expo.gr/prosvasi/  
Περισσότερα
Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.