Συχνές Ερωτήσεις

Μπορούμε να ψήσουμε στα σκαφάκια στον φούρνο ή να θερμάνουμε το περιεχόμενό τους σε φούρνους μικροκυμάτων;

Τα σκαφάκια μας δεν είναι κατάλληλα για ψήσιμο στον φούρνο. Όσον αφορά την περίπτωση των μικροκυμάτων, απαιτεί ιδιαίτερο είδος πλαστικού, πληροφορίες για το οποίο μπορείτε να μας ζητήσετε εδώ(contact). Οι κωδικοί των φυλλαδίων μας -εκτός από τις περιπτώσεις τις οποίες αναγράφεται- δεν είναι κατάλληλοι για φούρνους μικροκυμάτων.

Ποιός είναι ο τρόπος κλεισίματος των περιεκτών σας;

Οι περιέκτες μας έχουν ισχυρό κλείσιμο περιμετρικά, συνήθως με κάποιο λούκι στην το οποίο "κουμπώνει" με το αντίστοιχο του στο καπάκι. Ο τρόπος κλεισίματος είναι πολύ απλός: Απλά πιέστε ελαφρά την κάθε γωνία του περιέκτη. Για παράδειγμα στους περιέκτες με τέσσερις γωνίες μπορείτε πολύ απλά και γρήγορα να κλέισετε τις δύο πίσω γωνίες ταυτόχρονα με τα δύο χέρια και έπειτα τις δύο μπροστά, πάλι με τον ίδιο τρόπο.

Στους κωδικούς οι οποίοι αποτελούνται από δύο τεμάχια η περιγραφή της συσκευασίας τους αναφέρει 200 + 200 τμχ. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει πως ο κωδικός αποτελείται από δύο χαρτοκιβώτια, ένα με 200 για την βάση τμχ. και ένα χαρτοκιβώτιο με 200τμχ. για το καπάκι.

Μπορώ να αγοράσω λιγότερα τεμάχια από τα τεμάχια του χαρτοκιβωτίου;

Βάση συστήματος ποιότητας ISO, αφού σφραγισθεί το χαρτοκιβώτιο δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανοιχτεί ξανά παρά μόνο από τον τελικό καταναλωτή. Συνεπώς η ελάχιστη ποσότητα αγοράς είναι τα τεμάχια του ενός χαρτοκιβωτίου.

Μπορώ να επιστρέψω κιβώτιο;

Οι προϋποθέσεις και η πολιτική επιστροφών αναφέρονται εκτενώς στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Πόσους βαθμούς κελσίου αντέχει το πλαστικό APET;

Βάσει μελετών και χημικών αναλύσεων, το πλαστικό τύπου AmorphousPolyethyleneTerephalate(APET) αντέχει να δεχθεί περιεχόμενο θερμοκρασίας έως και 60°C. Ωστόσο, συνίσταται η χρήση τους για προϊόντα με θερμοκρασία δωματίου(≈20°C).

Είναι διαθέσιμα τα προϊόντα σας σε έγχρωμο πλαστικό;

Έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε τα προϊόντα μας στο χρώμα της επιλογής σας, με μοναδική σας δέσμευση τις απαιτούμενες ελάχιστες ποσότητες ανά παραγγελία. Σε κάθε περίπτωση οι ποσότητες και οι διαθέσιμοι χρωματισμοί οριστικοποιούνται μέσω της εκάστοτε οικονομικής προσφοράς.

Τι επίπεδο στεγανότητας έχουν τα προϊόντα σας;

Οι περιέκτες μας διαθέτουν ικανοποιητική εφαρμογή στο κλείσιμό τους. Προστατεύουν το περιεχόμενό τους από υγρασίες και έντονες οσμές. Παρόλα αυτά, καθώς το κλείσιμό γίνεται με «κούμπωμα» και όχι με κόλλημα, δεν είναι αεροστεγές. Για μια αεροστεγή σφράγιση μπορείτε να προμηθευτείτε περιέκτες με ξεχωριστό καπάκι και να εφαρμόσετε φιλμ στην βάση του περιέκτη (μέσω της κατάλληλης θερμοκολλητικής μηχανής).

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.