Ειδικές Σχεδιαστικές Λύσεις

Ενα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας όπως αναγνωρίζουν και οι πελάτες μας, είναι η δυνατότητα που έχουμε να κατασκευάζουμε γρήγορα και με ακρίβεια, πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη, την συσκευασία η οποία θα εκπληρώνει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις του.

Στην περίπτωση που ο πελάτης έχει ακριβή εικόνα της συσκευασίας που επιθυμεί ή σε περίπτωση που μας δώσει τα προϊόντα για να προτείνουμε εμείς λύσεις για την καταλληλότερη συσκευασία, μπορούμε σε πέντε εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που μας ζητηθεί, να κατασκευάσουμε δείγματα σε διάφορα πάχη το οποία δοκιμάζει ο πελάτης. Αφού αποφασισθεί το πάχος του προϊόντος και η καταλληλότητα όσον αφορά τις διαστάσεις και τα περαιτέρω χαρακτηριστικά (είδος πλαστικού, χρώμα κτλ.) κατασκευάζουμε καλούπι και κάνουμε την πρώτη παραγωγή των προϊόντων σε δεκαπέντε εργάσιμες ημέρες από την ανάθεση της παραγγελίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τον σωστό σχεδιασμό και ανάπτυξη της νέας συσκευασίας είναι η από κοινού συνεργασία με κάποιον εκπρόσωπο μας για να οριστικοποιηθούν τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευασίας.

Με μόνη δέσμευση του πελάτη να είναι ένα μέρος του κόστους των καλουπιών και οι συμφωνημένες ελάχιστες ποσότητες ανά παραγγελία, ο πελάτης δημιουργεί την ιδανική συσκευασία για το προϊόν του, πρωτοπορεί στον τομέα της αγοράς του και αποκτά καλούπι για αποκλειστική εκμετάλλευση του. 

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.