Η Διαδικασία

Η διαδικασία μέσω της οποίας όλοι μας οι πελάτες έχουν καταλήξει στην ιδανική λύση για την συσκευασία των προϊόντων τους είναι η εξής:

Κανονίζεται ένα ραντεβού είτε στις εγκαταστάσεις μας είτε στην έδρα σας με κάποιον εκπρόσωπο μας ούτως ώστε να διαλέξουμε μαζί έναν κωδικό, μέσα από την γκάμα μας, ο οποίος ταιριάζει στις ανάγκες σας. Παράλληλα, μέσω της εμπειρίας μας, σας προτείνουμε και όποιον άλλο κωδικό χρησιμοποιούν πελάτες μας για την συσκευασία παρεμφερών ειδών με το δικό σας.

Αφού καταλήξουμε σε έναν ή και παραπάνω κωδικούς σας στέλνουμε δωρεάν δείγματα για να τα δοκιμάσετε με το προϊόν σας μέσα στα ράφια ή στα ψυγεία για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα πριν την τελική παραγγελία.

Η γκάμα μας αποτελείται από εκατοντάδες είδη . Αν παρ’όλ’αυτά δεν βρεθεί κωδικός ο οποίος θα κριθεί κατάλληλος, έχουμε την δυνατότητα της ειδικής κατασκευής νέου κωδικού ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σε αυτήν την περίπτωση σε συνεργασία με το τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας μας, δημιουργούμε το κουτί ή την θήκη που επιθυμείτε για το προϊόν σας, κατασκευάζουμε δείγματα τα οποία δοκιμάζετε και αν κριθεί το προϊόν λειτουργικό και κατάλληλο προχωράμε σε κατασκευή νέου και τελικού καλουπιού. Καθώς τα καλούπια κατασκευάζονται εντός της εταιρίας μας, το κόστος τους είναι πάρα πολύ χαμηλό. Με μόνη σας δέσμευση τις συμφωνηθείσες ελάχιστες ποσότητες ανά παραγγελία, προσαρμόζετε την συσκευασία ιδανικά πάνω στο προϊόν σας και πρωτοπορείτε σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι λεπτομέρειες της κάθε περίπτωσης (διαμορφωτικά κόστη, ελάχιστες ποσότητες, χρόνοι & τρόποι παραδόσεων) οριστικοποιούνται με την εκάστοτε προσφορά που σας αποστέλλουμε.

Σε κάθε περίπτωση έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.