Η εταιρία ΤΑΣΤΣΙΑΝ ΑΒΕΕ συμμετείχε στην διεθνή έκθεση συσκευασίας Interpack στο εκθεσιακό κέντρο του Düsseldorf. Η έκθεση αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο καταξιωμένη διεθνώς, στον χώρο της συσκευασίας και διήρκεσε από τις 08 Μαΐου ως και τις 14 Μαΐου.

Η συμμετοχή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς τίμησαν το περίπτερο μας με την παρουσία τους, επισκέπτες σχεδόν από όλο τον κόσμο, δείχνοντας έντονο ενδιαφέρον πρωτίστως για τα προϊόντα της εταιρίας μας αλλά και για τα πλεονεκτήματα μας τα οποία είχαν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν κατά την επίσκεψη τους.

Πιο συγκεκριμένα η ευελιξία μας, σε γρήγορη ανταπόκριση στην ανάπτυξη νέων συσκευασιών, οι χαμηλές ελάχιστες ποσότητες παραγγελιών σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα στο τελικό προϊόν καθώς και η οικονομική τιμή κατασκευής των καλουπιών, κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών της έκθεσης, οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που προϋποθέτουν μεγάλοι ανταγωνιστές του κλάδου μας.

Οι προσπάθειες για ενίσχυση της εταιρικής εξωστρέφειας θα συνεχιστούν με ακόμα πιο έντονο ρυθμό ούτως ώστε η ελληνική επιχειρηματικότητα να κατακτήσει το μερίδιο που της αναλογεί στην διεθνή αγορά.